A csodálat egyik legalapvetőbb megnyilvánulása bizony az utánzás. Új sorozatunkban így mi sem teszünk mást, mint kedvenc hazai bloggereink receptjeit koppintjuk le. Íme, a második recept!
A sorozat második részében a Street Kitchen egészben sült karaj receptjét ajánlom. A receptet a család kívánságára készítettem el, és viharos sebességgel került fel az aktuális kedvenceink listájára. A salátaöntetért pedig külön köszönet ebben a kánikulában, az egyik legfrissítőbb dolog, amit mostanában készítettem. Összefoglalva RG ♥ Street Kitchen
Az eredetihez képest a következő módosításokkal készítettem el a receptet:
- A karaj ízesítésénél elhagytam a kakukkfüvet, és a dijoni mustár helyett magos mustárt használtam.
- Az öntethez én a kefir helyett görögjoghurtot használtam, és picivel kevesebb majonézt, mint az eredeti recept.
A recept úgy tökéletes, ahogy van. Próbáljátok ki bátran, és számoljatok be arról, hogy sikerült.
Jó étvágyat!
Bara
Facebookon is ott vagyunk, kövessetek minket:)