Utolsó kommentek:

ervin2 2017.02.17. 08:36:42

Nem világéletemben, de sokszor. Prézlivel is finom, mákkal is. Egy tálon együtt mind a kettő jól is mutat

Bejegyzés: Életem legjobb szilvás gombóca

ÁgiBéBi 2017.02.11. 10:38:21

Én világ életemben így ettem a szilvás gombócot, de tudom hogy nem mindenhol ismerik az országban. A Dunántúlon viszont sok helyen :)

Bejegyzés: Életem legjobb szilvás gombóca

Tontergee 2017.02.02. 09:15:48

Jossarian! Bántottak gyerekkorodban, te Nagy Magyarorszag? Eldobott édesanyád mint egy használt felmosót, te szebb jövő? Éheztél kicsim? Egyetemre nem futotta, te titkos cigányblog olvasó? Kívánok neked olyan hentest aki mindig romlott áruval szolgál ki te tisztavérű Magyar!

Bejegyzés: Tejfölös, kolbászos krumplileves - másképp

Tonté Barbara 2017.02.01. 22:45:16

@Jossarian: Köszönjük a végtelenül értékes és intelligens hozzászólást!

Bejegyzés: Tejfölös, kolbászos krumplileves - másképp

Jossarian 2017.02.01. 22:43:18

A cigany receptek nem ugy kezdodnek, hogy "menj ki a dogkutra es hozzal egy darab hust"? Tudom, hogy kimoderaljatok de eleg, hogy ti olvassatok, fergek. Ti a csatornabol esztek es azt akarjatok elhitetni, hogy sajat konyhatok van? Veglenyek...

Bejegyzés: Tejfölös, kolbászos krumplileves - másképp

budaizsani 2017.01.24. 15:13:22

@cardiobascuralis: Miért ne lehetne? Az a nem mindegy, hogy a további jelzők milyenek, mennyire általánosítanak.

Bejegyzés: Cigánytokány

cardiobascuralis 2017.01.24. 15:11:16

Most akkor lehet cigányozni vagy nem?

@TBal:
A cigányok általában nagy adagokat főztek, hogy ne kelljen mindennap.

Bejegyzés: Cigánytokány

gombakomba 2017.01.24. 15:11:12

@n3spr3ss0: Babot nagyon konnyu termeszteni :)

Bejegyzés: Cigánytokány

cardiobascuralis 2017.01.24. 15:08:57

@n3spr3ss0:
Na jó, de 1 kg babból, ha beáztatod, lesz vagy 3 kg kaja.

Bejegyzés: Cigánytokány

n3spr3ss0 2017.01.20. 10:30:14

Olcsó? Egy kg bab 1400 Ft,és az még csak a bab.

Bejegyzés: Cigánytokány

TBal 2017.01.20. 10:30:13

75 deka bab? mármint szárazbab, háromnegyed kiló szárazon? Biztos?

Bejegyzés: Cigánytokány

Bekre_Pál 2017.01.20. 10:30:12

@A fickó: dehogy ahhoz kell sparhelt is meg fa is

Bejegyzés: Cigánytokány

A fickó 2017.01.19. 08:26:27

Gondolom, sütjük is egy darabig, vagy azt már csak a könyvből tudjuk meg.:)

Bejegyzés: Cigánytokány

budaizsani 2017.01.16. 09:47:33

@PiszkosFreddy: Bocs, ha rosszul látszik, de alatta van. Egyébként pedig, ahogy jól esik. Viszont lehet, hogy macerásnak tűnik, de bedobod a sütőbe, néha ránézel, közben birsalma letud. Nem annyira vészes ez :)

Bejegyzés: Birsalmás kacsaszárny

PiszkosFreddy 2017.01.16. 09:45:00

Nagyon izgalmas recept (kicsit időigényes) de nekem hiányzik a illusztrált képről a pürésített birs.
Hová teszed? ...hogy tálalod...? ...a krumpli mellé ?
Köszönöm szépen a receptet,és a szíves választ is.

Bejegyzés: Birsalmás kacsaszárny

jet set 2016.11.24. 15:34:24

Miért lényeges, hogy szabadban is elkészíthető? Nagyjából bármi elkészíthető szabadban is.

Bejegyzés: Görcsleves

Phteven 2016.11.24. 15:34:09

Szerintem a hétvégén ilyet fogok főzni. Tetszik.

Bejegyzés: Görcsleves

Phteven 2016.11.24. 15:34:04

@Sandor Akarki: Ön minden bizonnyal pesti lehet. Ott is a belváros környéke...

Bejegyzés: Görcsleves

cselaxi 2016.11.24. 15:34:00

@Sandor Akarki: Mert "azt" a füstös ízt máshol sehol nem lehet előállítani. Azé'.

Bejegyzés: Görcsleves
süti beállítások módosítása