Replikáink III. sült paprikás burgonyafőzelék

Posted on augusztus 27, 2015

A csodálat egyik legalapvetőbb megnyilvánulása az utánzás. Sorozatunkban így mi sem teszünk mást, mint kedvenc hazai bloggereink receptjeit koppintjuk le. Íme, a következő recept!
img_3233.JPG

Háborús idők szülte kényszermegoldás, a menzák réme, személyes kedvencem. A sorozat harmadik részében Szatmári (aka. Főzelékes) Feri sült paprikás krumplifőzelék receptjét ajánljuk. A legfigyelmesebb követőink számára nem meglepő, hogy az ő egyik receptje is sorra került, útjaink időnként keresztezik egymást.

Az eredeti recepten szinte semmit nem módosítottam, egyedül annyi változtatás történt, hogy feltétként pisztácia és sütőben 200 fokon szikkasztott paradicsom került rá. Fontos, hogy a paradicsomokat vágott felével felfelé helyezzük el a tepsiben és a pisztáciát száraz serpenyőben pirítsuk meg.

Ha tetszett, a sorozat további részeit itt és itt találjátok.

 Jó étvágyat!

Zsani

Facebookon is ott vagyunk, kövessetek minket:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://romanigastro.blog.hu/api/trackback/id/tr757736616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása