Egészségesen, másképp

Posted on június 02, 2016

 

A roma konyha feltérképezése és művelése során nem tekinthetünk el attól a ténytől, hogy  a roma kisebbség körében jóval rosszabb egészségügyi mutatókkal találkozhatunk, mint a többségi társadalom tekintetében. Ez azért is nagyon aggasztó, mert a többségi társadalom egészségügyi mutatói is elkeserítőek.

A Romani Gastro egy általunk nagyon érdekfeszítő, de ismeretlen területre, a reform élelmiszerek területére téved a projekt keretein belül. Annak ellenére, hogy a blog alapvető missziója az egészségtudatos táplálkozás hirdetése, azt gondoljuk, hogy az ismereteink bővítése és az új trendekkel való ismerkedés folyamatos kell, hogy legyen. Annak érdekében, hogy szakmailag megtámogassuk a munkánkat, megkértük Virágh Barbara dietetikust, hogy segítse, és vegyen részt a munkánkban.

(http://thechoice.hu/author/barbara/)

Fontos szempont, hogy a projektben szeretnénk megtartani a blog alapvető profilját, és szeretnénk önazonosak maradni. Ennek érdekében a projekt keretében elkészített receptek kifejezetten ízes, kiadós, ám egyszerű és olcsó fogások.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://romanigastro.blog.hu/api/trackback/id/tr648770102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása