A bodag lélektana

Posted on június 01, 2015

10646912_1748056732087808_6562876837510531032_n.jpg

Só, víz, liszt, és pici zsiradék jobb időkben... Nem hangzik túl ígéretesen, ez egy szomorú recept. Története van: a nyomorról mesél, de nem csak a nyomorról, hanem a romák találékonyságáról, gyönyörködtető változatosságról, számtalan anya lánya beszélgetésről, és örökségről. Sosem ettem rossz bodagot, mert mindig szeretettel sütik olyan roma asszonyok, akiket mérhetetlenül tisztelek, és szeretek. 

Mikor meghívást kaptunk az idei Gourmet fesztiválra nem volt kérdés, hogy mit szeretnénk megmutatni. Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ilyen rangos eseményen hozhatjuk közelebb a roma konyhát, és ezáltal a kultúránkat a többségi társadalomhoz. Az érdem és a figyelem így nem csak a miénk.

Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek, a profi vezetést Mautner Zsófiának és Jókuti Andrásnak, és  a nézők kitartását és figyelmét a rossz idő ellenére!

Legyünk büszkék, romák!

Barbara és Zsani

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://romanigastro.blog.hu/api/trackback/id/tr277499338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása